+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Vybíráte botník se sedákem? Nehledejte a podívejte se na naši nabídku

Máte rádi, když jeden kousek nábytku splní hned několik funkcí? Za nás to je jasná volba! Jednak tím ušetříte místo a navíc potěšíte svůj rozpočet. V dnešním článku se zaměříme na botníky se sedákem a představíme Vám několik tipů z našeho e-shopu.

botník se sedákem

Sedací botník s úložným prostorem pro přehledně uklizenou předsíň

Při zařizování předsíně myslete na to, že je to místnost, kterou vidíte vy i vaše návštěvy jako první, když vkročíte domů. Měla by být tedy zařízena co nejpraktičtěji s dostatkem odkládacího i úložného prostoru, abyste měli kam umístit všechny boty, kabáty, čepice i kabelky. Určitě není žádoucí, aby se všechny tyto věci různě povalovaly bez nějakého řádu. 

Botník se sedátkem je jistě praktickým pomocníkem. Poslouží jak na sezení při přezouvání, tak i na uložení bot. Lavice s úložným prostorem Fiume má měkký pohodlný sedák a zásuvky na uložení bot či doplňků. Pro odložení bot, které aktuálně používáte, můžete využít i prostor pod sedákem. Do moderních interiérů se hodí botník se sezením Homitis Zulla s polstrovaným podsedákem a úložným prostorem na obuv.

sedací botník s úložným prostorem

Botník sedací součástí velké stěny

Pokud máte v předsíni dostatek prostoru, dopřejte si opravdu multifunkční kousek nábytku. Představujeme vám Set skříně a věšáku Homitis up. Je to velká předsíňová stěna, která vám zajistí:

  • botník - do uzavřených částí do polic můžete uložit boty
  • policová skříň na oblečení - velké množství polic lze využít na uložení oblečení a doplňků jako jsou čepice, rukavice, šály
  • háčky v nejvyšším sloupečku na bundy a kabáty
  • sedák pro pohodlné přezouvání
  • nástěnný věšák na kabáty i kabelky

Pro příznivce dřevěných dekorů máme v nabídce i botník se sedátkem dub sonoma Homitis up Sonomo, případně je možné vybrat si i sedací botník z masivu.

sedací botník z masivu

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články