+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Vybíráte kulatý jídelní stůl do kuchyně? Zde pro vás máme tipy z našeho e-shopu

Jídelní stůl je dominantou jídelny, kuchyně a v některých bytech i obývacího pokoje. Odehrává se u něho mnoho důležitých věcí. Setkávají se zde členové rodiny při rozhovorech, pořádají se u něho oslavy, návštěvy si zde dávají svoji kávu a v neposlední řadě se tu stoluje. V dnešním článku bychom vám rádi představili výhody kulatého jídelního stolu. Máme pro vás i tipy na originální stoly na našem e-shopu. Potřebujete kulatý jídelní stůl do kuchyně? Hledali jste fráze typu „jídelní stůl kulatý“ nebo snad „jídelní stůl kulatý bílý“? Další hledání není třeba. Kulatý stůl do kuchyně přesně pro vaši domácnost naleznete v nabídce našeho e-shopu. Pohodlně se usaďte a pojďte s námi vybrat ten pravý. 

Jídelní stůl kulatý rozkládací bílý

Proč si pořídit kulatý jídelní stůl

Ve většině domácností se setkáváme s hranatými jídelními stoly. Ty se hodí spíše do menších bytů, protože jej lze přirazit ke zdi. Na trhu je i větší nabídka těchto produktů. Nicméně, pokud chcete být originální, vsaďte na kulatý tvar stolu. Potřebujete sice větší prostor, ale budete určitě spokojeni. U tohoto stolu máte pocit, že každý si je roven a jeho slovo má stejnou váhu. Nikdo nesedí v čele. Tato skutečnost pramení z historie, kdy jej jako první využíval král Artuš se svými rytíři. Ne všichni výrobci nebo prodejci jídelních kulatých stolů pak zmiňují trochu opomíjenou věc jako je bezpečnost malých dětí. Určitě víte, že si děti velmi rádi hrají na jídelním stole, ať už s hračkami nebo zde malují či vyrábí z modelíny. Jak všichni víte, sem tam dojde na nějaké to zhoupnutí na židli, které je následováno pádem nebo běhání okolo stolu a právě zde určitě oceníte kulatý jídelní stůl, který nemá žádné ostré rohy a podstatně se snižuje riziko úrazu.

Při výběru kulatého stolu zvažte své požadavky. Určitě je třeba jeho velikost odvodit od počtu lidí, kteří v domácnosti žijí. Každý by měl mít okolo sebe cca 60 cm prostoru na šířku, 40 cm na hloubku a stůl by měl být cca 75 cm vysoký. Doporučujeme si koupit kulatý rozkládací jídelní stůl. Větší návštěva vám tak nebude činit žádné problémy. Detailní informace o výběru kulatého stolu podle počtu strávníku a další důležité parametry, které nelze podcenit, naleznete v našem obsáhlém článku, kde je 100% potřebných informací pro správný výběr.

Dále si určitě dejte pozor na stolové nohy, které by mohly bránit plnohodnotnému využití pro požadovaný počet osob domácnosti. To znamená, aby nebránily strávníkům v pohodlném sezení. Výhodou v tomto ohledu může být varianta jedné stolové nohy - podstavce, která nikomu nebrání při sezení.

kulatý stůl do kuchyně, kulatý stůl bazar

Výhody nákupu jídelních stolů na našem e-shopu
Všechny jídelní stoly máme skladem
Stoly do kuchyně jsou pro vás připraveny k rychlé expedici
Odborně smontováno
Stoly vám dodáme již sestavené, takže ušetříte čas (a své nervy)
Originální designové kousky levně
Nabízíme unikátní jídelní stoly do kuchyně za rozumnou cenu

Tipy na kulatý jídelní stůl z našeho bazaru

Nejoblíbenějším materiálem je dřevo, protože působí hřejivým a útulným dojmem, a to i přesto, že tyto masivní stoly patří do vyšší cenové kategorie. U nás v outletu nábytku však máte jedinečnou možnost na takovém nákupu ušetřit. Například božský Kulatý jídelní stůl z dubového dřeva Windsor & Co Sofas Bodil je toho příkladem. Je bytelný a snadno jej zkombinujete s ostatním vybavením. Je totiž důležité, aby stůl ladil s nábytkem v místnosti. Jelikož jej považujeme za středobod jídelny, můžete nejprve vybrat stůl a pak ostatní nábytek.

Moderní verzi představuje Jídelní stůl Ángel Cerdá Abelardo. Jeho velká skleněná deska, lesklá bílá noha a kovový podstavec působí úchvatně a luxusně. Pro příznivce decentního stylu máme v nabídce Jídelní stůl Actona Nagano Roundo v přírodním dekoru dřeva a nebo Jídelní stůl La Forma Marysa. Jeho velkou výhodou je možnost sklopení po stranách, čímž docílíte malého stolu.

Nejvíce oblíbené u zákazníků jsou však v poslední době bílé desky stolu - podrobnou recenzi bílých stolů naleznete v našem dalším článku.

Přejeme šťastný výběr.

jídelní stůl kulatý, kulatý stůl bazar

 

Výběrem jídelního stolu podle velikosti, materiálu, podnoží to zdaleka nekončí - tak, abyste měli před nákupem 100% informací a na jejich základě se rozhodovali, doporučujeme pokračovat ve čtení dalších článků o stolech, židlích a stoličkách, kde se dozvíte vše potřebné ještě před samotným nákupem. 

Ostatní články o jídelních stolech, které vám pomůžou s výběrem

Výše uvedené informace by vám měly stačit ke správnému výběru jídelního stolu. V případě dalších dotazů se na nás můžete obrátit dole v chatu :-)

Pokud je vám vše jasné, utíkejte vybírat!

 
Autor článku: Petra Králová a Michal Starý
 Michal Starý
 

Zobrazit další blogové články

Nábytek za outletové ceny_blog2